Femeia in costum

Femeia in costum

Știm cu toții ca  până nu demult  costumul era adresat doar barbatilor, insa femeile au lucrat la acest capitol  ajungand  sa poarte si ele costum.
Este elegant pentru o femeie să poarte costumul  pentru a merge la birou, dar, în opinia mea , costumele  pentru femei nu mai sunt doar o tinuta de birou. Ne putem întoarce ochii la faimoasele doamne din întreaga lume pentru a ne inspira si pentru a descoperii cum putem asorta piesele pentru diferite ocazii.Unele ocazii s-ar putea să vă surprinda si trebuie sa aveti mereu cu ce sa va  imbracati. Mai jos regasim lista cu locurile in care am putea purta un costum în timpul liber:
1. Covorul roșu
Ei bine, da, cele mai multe dintre noi nu mergem la marile petreceri de la Hollywood, pe covorul roșu, plin de farmec, dar toate avem  un fel de evenimente covorul roșu în orașul nostru. O deschidere de tip boutique, expoziție de artă, spectacole de moda etc. Putem asorta foarte bine un costum care sa ne arate elegante si sa ne scoata in evidenta feminitatea.
2. Nunti
Cele mai multe dintre noi în cazul în care primim o invitație la o petrecere de nunta, primul gând este ce rochie să purtam . Dar, gandeste-te ca poti sa fii diferita fata de celelalte femei apeland la serviciile unui atelier de croitorie care sa te scoata din anonimat.
Cu toții știm de o regulă importantă, ca nu trebuie sa aratam mai bine ca mireasa, insa costumul te face sa arati sofisticat. Singura dată când nu trebuie să poarti un costum la nunta este atunci când mireasa decide să poarte un costum la propria nunta.
3.Evenimente, petreceri de cocktail, petreceri tematice, intalniri de afaceri
Dacă ai de gând să mergeti la o petrecere și vrei să poarti un costum, păstrați întotdeauna în minte ce fel de petrecere este. Dacă planifici a avea o noapte de distracție cu prietenii sau de a merge la o întâlnire ai putea fi mai jucausa si seducatoare prin “uitarea” tricoului , bluzei . Acest lucru nu se face niciodată dacă iesiti la cocktail cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Poti adopta o tinuta rezervata și modesta, dar extrem de eleganta si feminina.

Pentru femei regula pentru a purta un costum este la fel de simpla ca și pentru bărbați: costumul trebuie să se potrivească  perfect corpul tau! Avem atât de multe haine pentru a alege de la magazine și încă este  greu pentru a găsi ceva care se potriveasca perfect.Ce este mai sexy decat o femeie intr-un costum bine croit?

Costum
Astăzi vedem femeile în costum destul de frecvent, dar ceea ce este diferit este silueta si felul cum este purtat costumul. Femeile asociaza costumele cu pantofii stiletto pentru a atinge feminitatea, dar nu numai.

Costumele  sunt sunt un element de bază în garderoba unei femei si orice femeie trebuie sa aiba cel putin doua.Poti alege nuante neutre (negru, gri, nude) si ia in considerare asortarea lui cu un top in nuante tari. A doua optiune este un costum colorat, dar atentie trebuie sa fie o culoare care sa se potrivesca cu celelalte piese din garderoba ta.

Trebuie sa dai importanta aspectului tau fizic si sa iti dai putin interesul pentru persoana ta. Nu trebuie sa iesi oricum pe strada.Asadar , fii atenta cum te imbraci. Bafta!

One Reply to “Femeia in costum”

  1. Pentru o asemenea tinuta clar trebuie sa apelezi la un atelier de croitorie pe comanda. Cel mai important lucru la tinuta asta este sa iti vina perfect! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =