Din ce materiale preferati lenjeria de pat?

Din ce materiale preferati lenjeria de pat?

Lenjeria de pat este un aspect important pe care trenuie sa il luam in calcul atunci cand vine vorba de odihna. Trebuie sa fim atenti la materialul din care este confectionata atunci cand alegem lenjeria, pentru ca somnul de peste noapte sa fie unu placut si sa ne trezim odihniti.

Lenjeriile de pat Bed Fashion sunt confectionate din materiale rezistente, care nu se sifoneaza si da senzatia unui somn linistit ca de bebelus.  Orice material ai alege pentru lenjeria ta, bumbac, bumbac satinat, bumbac cu finet sau bumbac cu ploiester, te asiguram ca vei fi multumit de calitatea si confortul oferi de lenjeriile oferite de Bed Fashion.

Finetul este o tesatura deasa si pufoasa de bumbac.  Este un material moale, usor si placut la atingere. In lenjeriile confectionate din bumbac cu finet veti simti cu adevarat ce inseamna un somn linistit, fara agitatie pe durata intregii nopti.

Bumbacul este un material care ajuta corpul sa respire si sa se relaxeze.  Datorita faptului ca bumbacul este 100% natural, nu creeaza alergii. De asemenea, bumbacul permite o buna aerisire a corpului.  Corpul uman absoarbe si elimina umezeala, iar bumbacul ajuta pe timp de noapte la acest proces. Pentru persoanele care sufera de de boli respiratorii, bumbacul este perfect pentru ca nu elibereaza particule mici ce pot impiedica o buna respiratie sau care pot declansa un atac.  Trebuie sa va mai informam si de faptul ca bumbacul este un material biodegradabil care poate suporta sa fie spalat la temperaturi ridicate fara ca tesatura sa fie afectata.

Lenjeria confectionata din bumbac satinat este cu adevarat o investitie. Pe langa faptul ca iti confera un somn adanc, lenjeria din bumbac satinat are o durabilitate mare. Calitatea este net superioara celorlalte tipuri de lenjerii ceea ce semnifica faptul ca nu vei mai fi preocupat de achizitionarea unei lenjerii pentru o perioada lunga de timp.

lenjerie-pat-bumbac-5-151

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − twelve =