Destinatia lunii iunie 2013– Bucuresti

Destinatia lunii iunie 2013– Bucuresti

Daca nu ati vizitat pana astazi orasul Bucuresti, este momentul sa o faceti. Perioada este una buna, nefiind canicula dar nici foarte frig, incat va puteti plimba si vizita orasul confortabil la orice ora a zilei.

Pe langa muzee, biserici, parcuri si strazi incarcate de istorie, orasul Bucuresti are si alte obictive ce merita vazute fiind recunoscute la nivel mondial pentru splendoarea lor precum Casa Poporului asa numitul Palat al Parlamentului sau Ateneul Roman.

Cum niciun turist nu se va limita la vizitarea obiectivelor culturale, acest oras are si o viata de noapte extrem de variata de la cluburi pentru dans, concerte, la puburi si terase pentru orice fel de preferinte muzicale in parte si pentru exact cata agitatie va doriti.

Si cum este vara, aveti sanse foarte mari sa nimeriti si un spectacol de strada in zilele de vacanta, deoarece predomna in aceasta parte a anului si sunt deasemenea foarte variate, de la concerte la scene de teatru desfasurate in aer liber.

Trebuie doar sa va decideti si faceti bagajul, deoarece cu siguranta la fata locului veti avea de petrecut, vizitat si relaxat incat sa va doriti sa reveniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + three =