Cuplurile fericite posteaza rar pe retelele de socializare despre relatia lor

Cuplurile fericite posteaza rar pe retelele de socializare despre relatia lor

Sigur si tu cunosti cel putin un cuplu care posteaza neincetat statusuri despre relatia lor si poze cu ei. Adeseori, daca ii cunosti si in viata reala, s-ar putea sa te intrebi chiar de ce sunt impreuna, de fapt. Pe retelele de socializare par fericiti si isi exprima iubire infinita, in timp ce in realitate, se cearta frecvent si poate chiar se despart pentru o perioada, ca apoi sa se impace. Conform specialistilor, cuplurile fericite posteaza mai rar in retelele de socializare amanunte despre relatia lor si viata lor privata. Iata cateva motive pentru care cuplurile care posteaza des nu sunt neaparat si fericite, in realitate.

Cuplurile fericite posteaza rar pe retelele de socializare despre relatia lor
Cuplurile fericite posteaza rar pe retelele de socializare despre relatia lor

Postand despre relatia lor, incearca sa se convinga pe ei cat sunt de fericiti

Atunci cand partenerii posteaza des glume private intre ei, isi declara dragostea unul pentru altul pe retelele de socializare si posteaza poze cu ei facand diverse activitati romantice, este pentru ca incearca sa ii convinga pe cei din jur ca au o relatie sanatoasa si fericita. De fapt, prin asta incearca doar sa-si demonstreze lor ca relatia este una fericita si frumoasa. Prin aprecieri si comentarii de pe retelele de socializare, ei incearca sa isi valideze relatia atat in ochii celor din jur, cat si in ochii lor.

Este usor sa fii distras de retelele de socializare, daca nu esti fericit in realitate

Este absolut normal ca uneori sa postezi un nou status sau cateva poze cu voi doi. Insa in cuplurile fericite, partenerii sunt prea ocupati sa se bucure unul de celalalt, astfel ca nu isi intrerup activitatea pentru a-si face un nou selfie impreuna si a posta pe retelele de socializare. Un cuplu fericit poate pune poze din vacanta, dupa ce ajung acasa, intrucat in timpul concediului, sunt prea ocupati sa se distreze impreuna.

Cuplurile care posteaza mult tind sa fie nesigure

Conform unui studiu realizat de o Universitate, avand ca participanti 100 de cupluri, s-a descoperit ca persoanele care posteaza frecvent pe retelele de socializare despre partenerii lor, se simt de fapt nesiguri in relatia lor.

Este mai usor sa treci peste o cearta in privat

Unele cupluri duc la extrem utilizarea retelelor de socializare, postand aici totul despre relatia lor, inclusiv certurile. Acum gandeste-te cum este sa te impaci cu partenerul si sa va declarati din nou iubire pe retelele de socializare, dupa ce toti prietenii de acolo au vazut cum, cu doar putin timp in urma, va expuneati problemele in acelasi spatiu online.

Cuplurile nefericite folosesc retelele de socializare pentru a se lauda cu relatia lor

Conform specialistilor in relatii, stima de sine a unor persoane este influentata de modul in care decurge relatia lor cu partenerul. Aceste persoane utilizeaza retelele de socializare pentru a se lauda cu relatia lor, dar si pentru a-i face pe ceilalti gelosi sau chiar pentru a-si spiona partenerul.

Cuplurile fericite nu au nevoie de validare de la retelele de socializare

Cuplurile care sunt cu adevarat fericite in realitate nu au nevoie de validare de pe retelele de socializare pentru a demonstra ca sunt fericite. Nu simt nevoia sa se laude, sa faca pe altii gelosi sau sa isi urmareasca partenerul prin intermediul acestor retele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =