Cum stii daca ai ales lenjeria de pat potrivita?

Cum stii daca ai ales lenjeria de pat potrivita?

Lenjeria de pat reprezinta unul dintre elementele cele mai importante ce completeaza camera destinata odihnei. Fiecare ar trebui sa opteze pentru modelul pe care il considera cel mai potrivit, care il poate ajuta sa se relaxeze corespunzator si nu sa ii creeze o stare de disconfort.

Cu siguranta si tu cazi putin pe ganduri atunci cand trebuie sa achizitionezi un nou set de lenjerie de pat. Cine nu se intreaba oare care este lenjeria cea mai rezistenta, care sa nu se deterioreze dupa cateva spalari? Atunci cand vine vorba despre lenjerii de pat, fara indoiala cautarile se extind mai mult decat ai planuit. Motivele sunt destul de evidente: fie nu ai gasit locul potrivit, fie ai dat de  magazinul perfect si nu stii ce set sa alegi dintr-o multitudine de modele.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi lenjeria de pat?

Numai persoanele care au mai facut acest lucru si acorda o atentie deosebita acestui aspect stiu cat de importanta este alegerea lenjeriei de pat. Indiferent ca este vorba despre imbracarea patului din spatiul propriu sau a celor din cadrul unei unitati hoteliere, sunt de parere ca trebuie sa primeze calitatea.

Mereu am considerat ca inainte de toate aceasta ar trebui sa fie pe primul loc, mai ales in acest caz, in care pielea intra in contact direct cu lenjeria. Exista fel si fel de textile din care se confectioneaza seturi de lenjerii. Unele sunt de o calitate mai buna, in timp ce altele lasa mult de dorit.

Sunt de parere ca, daca te respecti cu adevarat, vei face tot posibilul sa iti oferi ce e mai bun, iar in aceasta situatie, alegerea unei lenjerii confectionate dintr-un material prietenos reprezinta o prioritate. Spre exemplu, am dat recent peste un site pe care sunt promovate diverse tipuri de lenjerii pentru hotel si mi-au captat atentia seturile de lenjerii de pat. Este vorba despre modal.ro, nu stiu daca ai mai auzit de acesta.

Acolo se gasesc articole variate, iar asta mi-a placut pentru ca am avut de unde alege. Problema nu a constat in faptul ca nu se gaseste ceva frumos, ci in imposibilitatea de a te decide numai asupra unui numar foarte mare de modele: tesaturi fine si moi, culori vii, materiale calitative precum flanel, bumbac 100%, bumbac satinat, micropercal.

Cu siguranta toti stiu ca acestea sunt cele mai apreciate materiale pentru ca au o textura placuta la atingere, confortabila si care permite pielii sa respire asa cum trebuie. Nu stiu dupa ce criterii te ghidezi tu atunci cand achizitionezi lenjeria, insa sunt de parere ca atunci cand nu primeaza calitatea nu faci decat sa atunci banii pe fereastra.

Este adevarat ca acele lenjerii de pat din micropercal sau alte tipuri de bumbac sunt putin mai costisitoare ca pret, insa sunt convins ca merita cu adevarat. Cele simple si clasice sunt cele mai apreciate, pentru ca se incadreaza cu usurinta in orice decor, insa nici cele cu imprimeuri nu trebuie subapreciate pentru ca pot transforma dormitorul intr-un adevarat paradis.

Asadar, concluzia ar fi ca exista trei factori cu rol esential  ce trebuie avuti in vedere: tesatura, dimensiunea si culoarea lenjeriei. Atat timp cat acestea sunt alese corespunzator, cu siguranta atmosfera emanata va fi una prielnica si va contribui la relaxarea deplina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 16 =