Cum se modifica relatia dupa casatorie

Cum se modifica relatia dupa casatorie

Sunteti de cativa ani impreuna si va ganditi sa va legati destinele in mod legal. Desi se spune ca actul care confirma legatura dintre voi nu are prea multa importanta, sunt cateva lucruri care se schimba intr-o relatie in urma casatoriei. Afla acum care sunt lucrurile care se schimba si cele care nu in relatia dupa casatorie.

Ce se schimba in relatia dupa casatorie?

Viziunea asupra voastra ca si cuplu

Odata ce v-ati casatorit, veti incepe sa dobanditi un simt al posesiunii unul fata de celalalt. Alaturi de iubirea pe care o simtiti unul pentru celalalt, veti avea si sentimente de mandrie si respect fata de casnicia voastra.

Se schimba modul in care va vedeti unul pe celalalt. Momentul in care sunteti declarati oficial sot si sotie va va schimba total modul in care percepeti relatia voastra. Din acest moment, veti simti ca totul devine mai serios si permanent decat atunci cand stateati impreuna, fara a fi casatoriti.

Modul in care va vad cei din jur se schimba. Colegii si cunoscutii va vor vedea ca fiind mult mai maturi decat persoanele de varsta voastra, care inca sunt singure. Unii prieteni cu care obisnuiati sa iesiti ar putea crede chiar ca este nepotrivit sa va mai invite in oras.

Totul la comun

Se modifica modul in care lucrati. De acum, faceti totul pentru voi ca un tot unitar, nu separat. Succesul unuia dintre voi este succesul vostru ca si cuplu. De asemenea, orice esec sau suparare este impartasita intre voi.

Statutul vostru financiar se schimba. De exemplu, ratele sunt acum ale amandurora, dar la fel si castigurile. De acum, nu mai este problema ta cum cheltui banii, ci trebuie sa te gandesti si la partenerul tau.

Certuri si neintelegeri

Se schimba si modul in care va certati, dar mai ales modul in care depasiti o cearta sau o neintelegere. Daca inainte de casatorie, o cearta ar fi putut duce chiar la despartire, in relatia dupa casatorie, certurile sunt trecute cu vederea mult mai usor. Desigur, pot exista certuri care sa duca la divort, insa certurile minore sunt ceva absolut normal intr-o casnicie, iar ele sunt uitate usor.

Daca ceva nu merge in relatia voastra, acum nu mai este atat de simplu sa renunti, precum era inainte de casatorie. Relatia dupa casatorie nu mai poate fi intrerupta printr-o simpla discutie. Nu mai este atat de simplu acum sa iti aduni lucrurile si sa pleci, daca simti ca relatia nu mai merge in directia dorita.

Ce nu se schimba in relatia dupa casatorie?

Sentimentele pe care le aveti unul pentru celalalt nu se modifica dupa casatorie. Actul casatoriei nu actioneaza precum o potiune magica, in urma careia sa va iubiti mai mult sau sa va schimbati anumite sentimente legate de relatia voastra. Casatoria este o simpla ceremonie menita sa cimenteze legatura actuala dintre voi.

Casatoria nu iti va schimba partenerul si nici pe tine. Nu va face mai maturi, mai loiali, sau mai priceputi la treburile si indatoririle casnice. Va veti trata la fel dupa casatorie, cum o faceti si in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *