Ce sa porti daca ai peste 50 de ani

Ce sa porti daca ai peste 50 de ani

Oricat de neconformista ai fi, exista o vorba: fiecare lucru la timpul lui, si acelasi lucru se intampla si cu stilul vesimentar. Din acest punct de vedere cred ca cea mai mare provocare o au femeile care trec de 50 de ani, care si-au mai pierdut din forme, si pentru care evident ca nu se potriveste tot ce este la moda. Mai jos gasiti articole vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei trecute de prima tinerete.
Colantii poti fi purtati de femeile de aproape orice varsta cu conditia sa aveti fundul acoperit. Cea mai buna conbinatie pentru aceasta varsta este impreuna cu o tunica sau o rochie lunga. Ii puteti combina cu aproape orice fel de incaltaminte de la cizme la balerini si sunt foarte confortabili.
Rochiile cu maneci lungi, si de lungime medie sunt iarasi o alegere foarte potrivita pentru femeile peste 50 de ani. Din pacate sunt destul de greu de gasit.
Jeansii desi sunt cel mai adesea asociati cu persoanele tinere si dinamice, trebuie sa recunoastem ca sunt foarte comozi, si alesi cu grija se potrivesc fiecarei varste. Asa ca nu renuntati la ei doar din acest motiv.
Costumele deux pieces sunt potrivite femeilor de afaceri si nu numai, care desi trecute de prima tinerete vor sa arate in continuare la patru ace.
– Ca si incaltaminte, pe langa clasicii pantofi care sa fim sinceri se potrivesc fiecarei femei indiferent varsta, daca vreti sa va bucurati de confort puteti opta pentru balerini sau pantofi sport.
Cel mai important criteriu atunci cand iti alegi noua garderoba nu ar trebui sa fie totusi reprezentat de noile tendinte in moda ci de ceea ce te avantajeaza si sa te simti comod, asa ca spor la cumparaturi!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Colanti
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *