5 Prieteni care nu trebuie sa iti lipseasca

5 Prieteni care nu trebuie sa iti lipseasca

Suntem niste fiinte sociale, si avem nevoie sa fim inconjurate de alte persoane pentru a putea sa fim fericiti. Moda facebook face ca multi dintre noi sa avem sute de prieteni, si aici intervine vechea dilema: calitate sau cantitate? Indiferent in ce categorie te incadrezi, pentru a te simti cu adevarat implinit din punctul meu de vedere ai nevoie de urmatoarele 5 tipologii de prieteni:

  • Prietenul din copilarie. A fost acolo cand ai avut prima intalnire si primul sarut, si a fost acolo sa te ajute sa treci peste prima despartire. Te cunoste poate cel mai bine si te accepta asa cum esti.
  • Prietenul brutal de onest. Cu toti avem nevoie de o astfel de pesoana in viata noastra. Chiar daca de cele mai multe ori adevarul ne deranjeaza, este bine sa nu dam cu piciorul unor astfel de prieteni. Este nevoie de mult curaj sa spui adevarul unei persoane, iar in cazul in care ai un astfel de prieten nu ii da cu piciorul, pentru ca, chiar daca nu iti va spune ce vrei sa auzi, in mod sigur iti va spune ce trebuie sa auzi.
  • Petrecaretul. Oricat de calm si de linistit ai fi, sigur ai momente in care vrei sa te dezlantui si sa iti faci de cap. Desi majoritatea dintre noi, avem mai mult decat unul din acest gen de prieteni, trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de ei pentru a ne mai scoate din monotonie.
  • Un cuplu de prieteni. Daca sunteti intr-o relatie, probabil ca v-ati izbit la inceput de aceasta problema. Este ciudat in primul rand sa iesiti doar in doi , sau separat cu prietenii fiecaruia, asa ca in timp ne inconjuram de cupluri de prieteni cu care sa iesim.
  • Visatorul.  Chiar daca esti cea mai realista persoana, sigur ai nevoie langa tine de o persoana care sa te umple de entuziasmul ei visator si de punerile in practica a acestor vise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *