Servicii hoteliere ireprosabile, la preturi fara concurenta

Servicii hoteliere ireprosabile, la preturi fara concurenta

La doar 5 minute de mers pe jos fata de Casa Poporului si de Hotelul Marriott, hotelul Ave Parlament ofera acces usor clientilor, fara intampinarea anumitor dificultati in ceea ce priveste orientarea. Alegeti hotel Ave Parlament si veti fi intampinati cu ospitalitate si cu servicii de confort de cea mai buna calitate, oferite de o echipa de profesionisti si personal oricand pregatit sa va preia toate dorintele si cerintele.

Dotat cu camere ce pot intrece pana si cele mai pretentioase asteptari, hotelul nostru reprezinta o alternativa reusita a hotelurilor clasice, ce nu se deosebesc de restul prin nici un element, insa care au in oferte preturi exorbitante. Spre deosebire de hotelurile foarte scumpe din aceeasi zona, Ave Parlament tine sa iasa in evidenta prin conceptul sau rustic-mediteranean, total diferit fata de hotelurile pe verticala, considerate banale si de multe ori, neatragatoare.

Nu ocoliti hotelul nostru care va poate purta pe meleaguri mediteraneene, in schimbul hotelurilor tipice, care nu va pot incanta cu ambianta unei case de tip rustic, plina de caldura, cu gazde ospitaliere si servicii pe masura. Atat in exteriorul, cat si in interiorul hotelului Ave Parlament, pot fi regasite motive rustice, extrem de bine conturate, prezente in fiecare colt al incaperilor. Scapati de atmosfera prafuita si alegeti oaza noastra de liniste, cu verdeata si flori in culorile curcubeului, ce va vor face sa lasati la o parte, cel putin pe moment, problemele care tin sa va afecteze intr-o oarecare masura.

Ave Parlament beneficiaza de cele mai dotate servicii, exemplu graitor fiind si baile cu pardoseala din piatra incalzita, prezenta jacuzzi-ului, camerele generoase, in care pot fi gasite mini bucatarii complet echipate. Alte servicii de care fiecare client Ave Parlament poate beneficia in zilele petrecute aici sunt aerul conditionat, cabinele de dus cu hidromasaj, pentru un rasfat complet, televizor LCD, internet wireless gratuit si birou de lucru.

Nu trebuie uitate nici dotarile ultramoderne ale bucatariilor, de unde puteti beneficia de plita, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri si vesela. Alegand hotelul nostru de 3 stele, Ave Parlament veti avea parte de multiple avantaje, printre care si ocazia de a petrece clipe de neuitat alaturi de persoana iubita, intr-un maxim de confort si intimitate, dar si intr-un decor spectaculos, plin de romantism si atmosfera calma.

Pentru momentele in care va doriti sa scapati de aglomeratia orasului, sau pur si simplu, sa cititi o carte sau sa petreceti clipe linistite, la umbra copacilor, Ave Parlament inseamna indeplinirea dorintelor dumneavoastra!

hotel ave vila parlament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − four =