Rent a car Bucuresti si destinatii de toamna

Rent a car Bucuresti si destinatii de toamna

Cand vine toamna, oamenilor de la oras, in special celor din Bucuresti, le place sa vada culori multe, sa vada natura in galben-aramiu, in rosu-ruginiu sau verde deschis, culori pe care nu prea le vad in parcurile dintre blocuri.

destinatii-toamna

Atunci cei care au o masina pornesc in weekend dis-de-dimineata spre munte. Aflati la marginea orasului, le este mult mai usor sa ajunga aproape de natura celor din Otopeni de exemplu. Acestia isi permit sat raga o fuga in natura chiar si in timpul saptamanii. Pentru cei care nu au in posesie un mijloc de transport este cel mai simplu si la indemana sa inchirieze o masina, asa cum vad in filmele americane, simplu si rapid de la Swiso rent a car.

Mai exista apoi si categoria celor care prefera sa mearga in natura cu bicicleta. Dar atunci cand destinatia este prea indepartata apeleaza tot la rent a car si isi iau bicicleta cu ei deasupra masinii. Din fericire firmele de rent a car stiu sa raspunda cererii tuturor categoriilor de clienti.

Este atat de racoritor si relaxant sa petreci o zi aproape de natura, sa lasi masina la poalele muntelui si sa pornesti in sus spre creste, pe jos sau cu bicicleta! Iti mai iei ceva in desaga de ale gurii si uite asa poti cutreiera toata ziulica pana la lasarea serii. Daca vrei sa mananci intr-un loc mai special la o cabana si ai e o distanta mare, trebuie sa ai grija sa vorbesti cu cei de la rent a car sa iti recoande o masina de teren. Dar cheltuieli mari tot nu o sa ai, pentru ca muntele isi ofera farmecul tutror, ba chiar poti sa si gusti din apele reci de izvoare tropotinde.

destinatii-toamna 1

Pentru ca cei de la rent a car ti-au spus ca nu ai limita de kilometri poti sa cutreieri pana seara tarziu si sa te intorci doar seara tarziu in Bucuresti. S-ar putea sa fie un dezavantaj in privinta traficului daca te intorci spre Bucuresti duminica seara. Iar aceasta avertizare este valabila si pentru cei care locuiesc in Otopeni. Astfel sa intampla sa fie foarte aglome nu doar intrarea in Bucuresti, ci si drumul din statiunile montane pana in Otopeni. Dar daca te hotarasti sa stai pana seara tarziu sau chiar sa te intorci urmatoarea zi, nu este nicio problema pentru cei care au inchiriat masina. Un telefon la cei de la rent a car este suficient. Este foarte bine ca ei promoveaza independenta celui care a inchiriat masina, astfel incat acesta sa se simta ca si cum ar fi masina lui.

Dar este cel mai important sa ramai cu amintiri frumoase, adica sa treaca weekendul si sa le poti povesti colegilor tai sau prietenilor ce experienta frumoasa ai avut tu pe munte si nu cum ai pierdut timpul pe drum sau cautand firma de rent a car potrivita.

Poate fi uneori obositor sa fii orasean, sa traiesti in Bucuresti, sa trebuiasca sa iti consumi timpul liber cu chibzuinta, astfel incat sa nu iti fie monopolizat de trafic, alti soferi, sa pierzi timpul pe la firma de rent a car sau sa ajungi pana la cea mai apropiata zona muntoasa cu mijlocul de transport ales…

2 Replies to “Rent a car Bucuresti si destinatii de toamna”

  1. Meseriase pozele pentru acest articol, si articolul e bun, pacat ca este mijlocul saptamanii ca acum as fi plecat la plimbare prin tara sa fac ceva poze faine de toamna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *