Pungile de curierat reduc costurile de transport

Pungile de curierat reduc costurile de transport

Unul dintre cele mai mari avantaje ale produselor pentru ambalare este ca exista foarte multe optiuni disponibile. Rareori esti limitat la un singur tip de material de ambalare pentru proiectul tau. Dar, chiar si cu toate aceste optiuni disponibile pe piata, unele produse pentru ambalare pot fi mai populare decat altele. Pungile si plicurile pentru cureierat se incadreaza in aceasta categorie.

Pungle de curierat sunt usor de folosit si sigilat

Etansate pe trei laturi, pungile de curierat au o parte deschisa prin care produsele pot fi introduse rapid si usor. Datorita materialului puternic si rezistent, pungile de curierat pot fi incarcate complet cu produse, uneori chiar si supraincarcate, acestea ramanand intacte in timpul transportului.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale pungilor de curierat, spre deosebire de cartonul ondulat, este ca nu mai este nevoie sa folosesti banda adeziva pentru sigilare. Fiecare punga de curierat vine cu o banda adeziva autosigilanta. Poti achizitiona de aici pungile de curierat de care ai nevoie, in diferite dimensiuni.

Unele pungi de curierat vin cu o banda de rupere, permitand clientilor sa deschida usor ambalajul fara a fi nevoie sa-l rupa sau sa-l taie. Alte pungi pentru curtierat au chiar si o a doua banda de auto-etansare care permite clientilor sa foloseasca punga de curierat pentru transportul de retur.

Pungile de curierat te ajuta sa reduci costurile de transport

Taxele de expediere in functie de greutatea si volumul coletelor au schimbat modul in care sunt determinate costurile totale de transport. Asadar, alegerea ambalajului potrivit pentru transportul produselor este extrem de importanta. Daca utilizezi ambalaje supradimensionate pe un produs de dimensiuni mici, vei avea un cost de transport ridicat inutil. De aceea, pungile pentru curierat reprezinta o alternativa mai rentabila la cutii. Acestea ocupa mai putin spatiu (amprenta lor volumetrica este mai mica) si sunt extrem de usoare.

Pungile de curierat sunt o alternativa excelenta la cutii

Unele lucruri nu trebuie intotdeauna livrate intr-o cutie din carton ondulat. Articolele moi si usoare, cum ar fi imbracamintea, nu au nevoie de ambalaj de amortizare, in timp ce articolele care se livreaza deja in cutie, cum ar fi bijuteriile, au protectia incorporata de care au nevoie. Pungile de curierat sunt ideale pentru expedierea acestor produse.

Pungile de curierat sunt alegerea ideala atunci cand nu vrei sa folosesti cutii voluminoase. Cu conditia sa expediezi articole care nu sunt fragile sau sunt ambalate corespunzator (cum ar fi cele mentionate mai sus), nu este necesar sa folosesti umplere de protectie. Poti utiliza materiale de umplere, desigur – dar, in cazul in care ai nevoie de o amortizare suplimentara iti recomandam sa folosesti plicuri de curierat captusite cu folie cu bule.

Pungile de curierat sunt fabricate din material puternic din polietilena. Acest lucru le face rezistente la perforare, rupere, manipulare si umiditate. Este usor de vazut de ce sunt atat de populare pungile pentru curierat. Cu atat de multe dimensiuni disponibile pe piata, vei gasi cu siguranta punga pentru curierat care se potriveste nevoilor tale de expediere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =