Orase de vizitat de Revelion in Europa

Orase de vizitat de Revelion in Europa

Noaptea dintre ani este un moment special, o adevarata sarbatoare. Daca te-ai saturat sa petreci aceasta noapte acasa, iti prezentam cateva orase de vizitat de Revelion in Europa. Indiferent de alegerea ta, vei avea perte de o noapte de neuitat. In plus, ce poate fi mai frumos, decat sa calatoresti prin lume, in noaptea dintre ani? Asadar, iata cateva orase minunate, care te asteapta cu magia lor specifica, sa ai parte de o trecere de vis in noul an.

Londra

Londra este un oras minunat, dar devine cu totul special de Revelion. Intregul oras este luminat si stralucitor si este pregatit sa iti ofere momente memorabile la trecerea dintre ani. La trecerea in Noul An, cerul Londrei se lumineaza cu o bogatie de culori. Iar daca tot iti petreci noaptea dintre ani in Londra, nu pierde parada specifica procesiunii cailor Reginei. De asemenea, trebuie sa vizitezi Tara Minunilor, amenajata in Hyde Park.

Dubrovnik

Dubrovnik este considerat unul dintre cele mai frunoase orase de vizitat de Revelion in Europa. Iarna in acest oras este cu adevarat unica si deosebita. Atmosfera si ambianta sunt neegalate. Aici, Anul Nou este sarbatorit in Stradun, unde poti merge sa te bucuri de muzica live, cantata de formatiile croate. Concertele muzicale sunt insotite de spectacole de lumini.

Barcelona

Unul dintre cele mai potrivite orase de vizitat de Revelion in Europa este Barcelona. Aici, evenimentul oficial incepe la ora 21. Turisti din intreaga lume se aduna sa asculte cele 12 clopote cum bat la miezul noptii. Minute intregi, spectatorii pot admira jocurile pirotehnice, care marcheaza trecerea in Noul An. Trecerea in Noul An este sarbatorita cu mare fast in apropiere de fantana magica Montjuic, din Barcelona.

Paris

In ceea ce priveste diversitatea distractiei de Revelion, Parisul este unul dintre orasele de top. Acest oras arata splendid in noaptea dintre ani si iti ofera ocazia de a alege dintr-o varietate de moduri de a petrece acest eveniment. Daca vrei sa petreci seara intr-un mod cu totul inedit, poti opta pentru o cina pe Raul Sena. Pe langa aceasta, ai diferite alte evenimente dintre care sa alegi.

Berlin

Berlinul este unul dintre orasele care arata frumos intotdeauna, insa de Revelion, acest oras arata cu adevarat fabulos. In Berlin, poti sa alegi dintre diverse moduri de a petrece noaptea dintre ani. Cateva dintre variante includ baruri, programe culturale, corturi pentru petrecere, lumini laser si focuri de artificii. Aici, focurile de artificii incep inainte de miezul noptii, iar petrecerile tin pana spre dimineata.

Bruxelles

Centrul orasului Bruxelles este extrem de aglomerat in noaptea de Revelion. Aici te poti alatura adunarii care asteapta Numaratoarea Inversa a Noului An, in zona pietonala a orasului. Poti petrece in diverse cluburi si baruri din zona.

Viena

Viena este unul dintre cele mai frumoase orase europene. Orasul Vechi este locul ideal in care sa petreci o noapte de neuitat la trecerea dintre ani. Aici, te vei putea bucura de o multime de baluri festive, concerte si opera, precum si o cina eleganta. Focurile de artificii se vad minunat in oras.

Orase de vizitat de Revelion in Europa

Acestea sunt doar cateva dintre orasele de vizitat de Revelion in Europa. Pe langa acestea, sunt multe alte orase europene care isi asteapta turistii cu o multime de spectacole si evenimente deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *