Cum iti creezi un brand puternic in domeniul horeca?

Cum iti creezi un brand puternic in domeniul horeca?

Sa spunem ca vrei sa iti deschizi o afacere in domeniul horeca sau ai deja una. Indiferent ca este vorba despre un hotel, restaurant sau cafenea, in afara de echipamentele horeca, ai nevoie si de un brand puternic. Afacerea ta trebuie sa aiba o identitate astfel incat clientii sa o observe si sa o retina mai usor.

Trebuie sa pui la punct toate detaliile legate de afacerea ta si a consumatorilor carora te adresezi. Astfel vei reusi sa creezi o brand puternic bazat pe nevoile si dorintele clientilor. Brandul tau trebuie sa fie in acelasi timp:

  • Atractiv atat la inceput, cat si pe parcursul timpului pentru a obtine clienti noi.
  • Prietenos si care sa corespuna nevoilor pietei astfel incat consumatorii sa se intoarca cu placere de fiecare data.
  • Orginal si creativ pentru a iesi in evidenta si pentru a ramane in memoria consumatorilor. Uneori oamenii incearca un restaurant nou doar pentru ca au auzit de el sau li s-a parut interesant aspectul.
  • Puternic astfel incat sa fidelizeze clientii si sa fie recunoscut de acestia dintr-o multime de alte afaceri asemanatoare.brand puternic horeca

 Ce trebuie sa faci pentru un brand puternic?

  1. Calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferi. Asigura-te ca produsele tale dintr-un restaurant sunt intodeauna proaspete si gustoase. Daca este vorba de un hotel, asigura-te ca oferi servicii de calitate si in timpul stability.
  2. Aspectul localului. Designului spatiului unde iti desfasori activitatea este foarte important. Incearca sa aranjezi intr-un mod cat mai original si in asa fel incat sa se potriveasca cu tema stabilita.
  3. Profesionalism. Tu si angajatii tai sunteti o parte din imaginea afacerii. Asa ca trebuie sa va purtati frumos cu clientii si sa dati dovada de profesionalism. Angajatii trebuie sa fie persoane califacate in activitatea pentru care i-ai recrutat.
  4. Identitatea vizuala. Este foarte important sa iti creezi un logo si un motto care sa defineasca tema si obiectivul afacerii tale. Astfel oamenii isi vor da seama mai usor despre ce este vorba. De asemenea, dupa ce ai ales logo-ul si sloganul, afiseaza-le pe obiectele pe care le folosesti, in afara si inauntrul localului. Clientii vor retine mult mai repede aceste lucruri pe care le vor asocial mai tarziu cu business-ul tau.

Imaginea este foarte importanta in succesul viitor al unui business, in special in domeniul horeca. Aceste mici trucuri te vor incadra in topul afacerilor renumite si iti vor creste vanzarile. Daca dintre toate afcerile horeca, vrei sa iti deschizi un restaurant de succes, da clik aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 3 =