Cata vreme ai sanatate, ai de toate

Cata vreme ai sanatate, ai de toate

indulcitori naturali

Cata vreme ai sanatate, ai de toate! spune o vorba populara pe care o aud inca si astazi. Fiecare om, indiferent de varsta doreste sa petreaca timp de calitate cu cei dragi, sa se relaxeze si sa faca lucruri deosebite. Vrem sa invatam si sa calatorim, sa cunoastem oameni, sa avem experiente musai frumoase.

Cata vreme ai sanatate, poti sa le ai pe toate. Sanatatea este bunul de pret al tuturor, indiferent de varsta, etnie sau categorie sociala.

O alta vorba din batrani spune ca atunci cand sunt tineri, oamenii alearga dupa bani si isi neglijeaza sanatatea, cata vreme, odata cu trecerea timpului cu banii incearca apoi sa o rascumpere.

Calea cea mai buna, indiferent de subiectul ales in viata, este cea de mijloc. In cazul sanatatii vorbim de pastrare, intretinere. O varianta perfecta pentru bauturi ar fi sa folosim indulcitori naturali.

Natura are tot ceea ce ne este necesar pentru organism. Un organism sanatos sustine o activitate normala zilnica, un tonus bun si o minte cu gandire pozitiva.

Natura este sursa de hrana si de energie aflata cel mai aproape de fiecare dintre noi.

Produsele naturale pe baza de extract din stevie si indulcitorii dietetici sunt un ajutor de baza pentru persoanele cu diabet, dar si pentru mentinerea siluetei.

Mare parte din alimentele pe care le mancam zi de zi, au un continut mare de zahar. Obiceiurile alimentare, la fel ca oricare alte obiceiuri insusite pe parcursul vietii, pot fi educate si implicit schimbate.

Doza zilnica recomandata de zahar este de 50 de grame pe parcursul celor 24 de ore.

Siropul de stevie reprezinta un indulcitor natural, fiind totodata de de 200-300 de ori mai dulce comparativ cu zaharul. Datorita gustului puternic, este indicat sa testati cantitatea si nivelul de indulcire, mai ales daca doriti sa adaugati pudra sau sirop de stevia in compozitia preparatelor de casa.

Cum scriam mai sus, obiceiurile, dar si gusturile pot fi educate. Copiii au nevoie de hrana curata si apropiata de natura, pentru o optima dezvoltare si crestere. Noi toti meritam ceea ce este mai bun.

Aveti grija de sanatatea voastra, preveniti boala in loc sa o reparati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − sixteen =