Camera spy, solutie de legatura dintre tine, bona si copil

Camera spy, solutie de legatura dintre tine, bona si copil

ursuacheDaca ai un copil mic, cu siguranta ai o responsabilitate foarte mare. Asta inseamna ca trebuie sa fii mereu cu ochii pe el, insa in acelasi timp, trebuie sa mergi la munca, sa mergi la cumparaturi si sa faci o intreaga rutina zilnica. Evident, nu trebuie sa dispara nici viata sociala. De regula, doi parinti tineri nu pot sa faca fata cu brio tuturor responsabilitatilor, asadar, de foarte multe ori, apeleaza la o bona. Fie ca este vorba despre o bona angajata printr-o agentie dedicata acestei meserii, fie ca este vorba despre o bona din familie, aceasta va fi cea care isi va lasa amprenta intr-un mod foarte puternic asupra celui mic. Este motivul pentru care alegerea trebuie sa fie facuta cu o foarte mare grija.

Chiar si cu o grija sporita insa, niciodata nu poti avea incredere totala in ceea ce face bona acasa. Presupunem ca ai ales o matusa in care ai foarte mare incredere si pe care o respecti pentru ceea ce este ca persoana. Chiar si asa insa, s-ar putea ca metodele in care vrei sa il cresti pe cel mic sa nu coincida cu metodele pe care aceasta le considera corecte. Cum nu poti avea control total asupra fiecarei actiuni pe care o ia bona, o solutie ar fi o camera spy.

De ce o camera spy?

Deoarece, spre deosebire de o camera normala, aceasta iti permite sa surprinzi actiunile bonei in cel mai natural mod posibil. Vei vedea daca aceasta se comporta corect cu cel mic, daca ii da sa manance ceea ce trebuie sa ii dea, daca se joaca cu el, daca il pune la somn atunci cand trebuie si daca ii ofera educatia de care are nevoie.

O camera spy este un strajer care are ochii tai si prin care poti avea mereu idee ce se intampla cu prichindelul tau. Data fiind tehnologia moderna, poti urmari tot ceea ce face bona atat de pe telefon, cat si de pe laptop, de la mii de km departare.

Este adevarat ca si o camera clasica poate sa faca o treaba foarte buna, insa daca este o camera vizibila, s-ar putea ca bona sa isi calculeze fiecare miscare si sa nu se poarte natural. Cu o camera spy, poti sa surprinzi adevarata personalitate a unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 5 =