Bijuterie Ricardo din Bucuresti

Bijuterie Ricardo din Bucuresti

Bijuteria Ricardo din Bucuresti ii asteapta cu mare drag pe cei care cauta cadoul ideal cu ocazia sarbatorilor sau aniversarilor. Minunatele modele din aur sau argint pot fi un cadou ideal care cu siguranta va impresiona si va fi pe gustul oricui.

Nu e nevoie de o ocazie speciala pentru a adauga o noua bijuterie langa cele care exista deja in cutia cu bijuterii. Bijuteriile nu sunt doar accesorii sau indicii ai unui anumit statut social, ele transmit atentia la detalii, eleganta si bun gust ori de cate ori sunt admirate. Atent lucrate, cu forme fine si nuante stralucitoare, asigura un plus celor care iau decizia de a le achizitiona. Produsele recomandate de Bijuteria Ricardo sunt inelele de logodna, verighetele de nunta si bijuterii unicat (la comanda).

Bijuteria Ricardo are trei puncte in Bucuresti unde doritorii pot achizitiona diferite modele de cercei, inele, bratari sau coliere. Bijuteria Bucur Obor, Bijuteria Complex Sir sau Bijuteria Complex Piata Rahova, toate cele trei locatii promit clientilor pe langa posibilitatea de a achizitiona piese deosebite si cele mai bune servicii de reparatii de bijuterii, gravura, montari pietre pretioase sau semipretioase sau comenzi la cererea clientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + nine =