Ai grija de geanta ta – sfaturi

Ai grija de geanta ta – sfaturi

Odata achizitionata o geanta care va place foarte mult, trebuie sa stiti si cum sa procedati pentru ingrijirea gentilor incat sa le prelungiti durata de viata.

Daca geanta este din material acesta nu trebuie spalata foarte des si in niciun caz la masina de spalat. In caz contrar, acesta se va deforma, decolora si strica destul de repede.

Daca in schimb geanta achizitionata este din piele, termenii de ingrijire sunt putin diferiti dar la fel, spalarea nu se face decat manual.

Pentru pielea lacuita se recomanda glicerina sau solutii speciale pe care le gasiti in magazinele de nisa iar pentru genti din piele intoarsa se recomanda  curatarea cu o perie  speciala.

Nu carati lucruri grele pentru a evita deformarea sin u le uscati dupa spalare pe calorifer deoarece riscati deasemenea deformarea gentii.

Pentru a pastra cat mai bine gentile din piele nu le depozitati in pungi, pentru a avea acces la aer, nu le lasati la soare pentru a nu se decolora, si nu incercati sa indepartati petele cu acetone sau alti solventi.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Genti pentru femei
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =