Accesorii pentru unghii Slowianka

Accesorii pentru unghii Slowianka

In momentul in care hotarasti ca vrei sa devii un stilist de unghii, trebuie sa stii ca este nevoie de o multime de dotari si produse, care sa te ajute in procedurile pe care le vei efectua. Acestea te vor ajuta sa efectuezi proceduri eficiente si facile. De asemenea, produsele, dotarile si diversele accesorii pentru unghii te vor ajuta sa asiguri atat confortul tau, cat si pe cel al clientilor tai.

Cu siguranta iti doresti sa devii atat de buna in ceea ce faci, incat clientele sa revina mereu la tine. Insa pentru aceasta, nu este suficient sa lucrezi bine si sa ai o atitudine profesionala. Pe langa aceste aspecte, accesoriile si produsele pe care le folosesti sunt esentiale.

Vei avea nevoie de diverse produse si accesorii pentru salonul tau de manichiura. Insa pentru a te asigura ca le oferi clientelor ceea ce este mai bun pentru ele, trebuie sa optezi pentru produse si accesorii de calitate. Poti gasi o mare varietate de produse si accesorii necesare, accesand acest site slowianka.ro

Accesorii pentru unghii

Pe langa aparatura, pensule, décor design, geluri, acrilic si oja semipermanenta, accesoriile au o importanta deosebita in salonul tau de manichiura. In categoria de accesorii, vei gasi urmatoarele subcategorii:

  • Bufere
  • Instrumente manichiura
  • Pile
  • Sabloane
  • Protectie

In continuare, iti vom prezenta fiecare dintre aceste categorii, pentru a sti de ce sunt importante.

Buffere

Bufferele pentru unghii sunt special menite sa te ajute la finisarea unghiilor. Acestea pot fi folosite atat pentru unghiile naturale, cat si pentru unghiile false. Ele pot avea granulatii diferite, astfel ca poti gasi buffere cu duritate medie, mare, sau buffere pentru luciu.

Instrumente manichiura

Sunt diverse instrumente de manichiura, de care vei avea nevoie intr-un salon profesional. Printre ele se numara cleste pentru cuticule, forfecuta de cuticule si impingatorul de cuticule.

  • Clestele pentru cuticule te ajuta sa indepartezi usor cuticulele, chiar si in zonele unde se faramiteaza. Acesta te ajuta sa obtii o manichiura ingrijita.
  • Forfecuta pentru cuticule poate fi clasica sau curbata. Aceasta poate fi folosita pentru cuticule, dar si pentru colturile unghiei.
  • Impingatorul de cuticule te ajuta sa impingi cuticula intinsa pe patul unghiei.

Pile pentru unghii

Atunci cand doresti sa obtii o manichiura reusita, profesionala, este necesar sa optezi pentru o pila de calitate. Aceasta trebuie sa iti permita atat pilirea unghiilor naturale, cat si a celor false. Pila trebuie sa iti asigure o pilire usoara si precisa, fara sa lase urme pe unghii. Pila de unghii poate fi folosita atat pentru modelarea unghiilor, cat si pentru finisarea lor.

Sabloane pentru unghii

Sabloanele pentru unghii sunt un accesoriu de nelipsit din salonul tau. Acestea sunt esentiale pentru constructia unghiilor false. Acestea se aplica in continuarea unghiilor, pentru a le putea prelungi. Pentru a avea un rezultat exceptional, este necesar ca sabloanele sa fie fixate bine in prelungirea unghiilor naturale. Ele trebuie sa fie de calitate, pentru a fi usor de decupat si de montat, indiferent de forma unghiei.

Alte accesorii

Alaturi de aceste accesorii pentru unghii, indispensabile pentru orice salon de manichiura, sunt si alte accesorii care te-ar putea interesa. Printre acestea se numara sortul de protectie pentru salonul de infrumusetare, penseta, breloc cu suport telefon, cutiuta metalica si magnet efect Cat Eyes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + eleven =