Accesorii potrivite pentru o tinuta cu stil

Accesorii potrivite pentru o tinuta cu stil

Nu oricine are stil si nu oricine stie sa combine hainele in asa fel incat sa aiba o tinuta dintre cele mai bune. A asorta cu grija nu e deloc ceva facil si poti strica un outfit foarte usor alegand accesoriile nepotrivite. Si cum nicio tinuta nu e completa fara accesorii, iar eleganta nu e ceva ce se mosteneste, va prezint un concept dedicat exclusiv barbatilor. Acesta va poate garanta ca ii va propulsa in lumea bunului gust.

Care sunt cele mai potrivite accesorii?

Maluro este o afacere romaneasca cu stil, ideala pentru domnii care vor sa se diferentieze. Ego-ul barbatilor este foarte mare si oricine stie ca un barbat are nevoie de laude din partea celor din jur. Aici va gasi toate elementele nescesare pentru ca cei din jurul lui sa ii admire stilul vestimentar. Cravata, papionul si batista de matase au fost mereu un simbol al elegantei, iar pinii de rever si acele de cravata iti vor transforma complet un simplu costum. Pentru a iesi din limitele unui costum serios, sosetele si bratarile colorate sunt ideale pentru un domn cu stil. Maluro a pregatit accesorii in culori vii, gata sa ofere acel ceva pe care domnii il cautau de mult, cand nu stiau ce le lipseste din garderoba.

Maluro le ofera barbatilor posibilitatea de a-si crea propriile pachete cu stil. Asa ca, fie ca isi aleg cutiile Bronze, Silver sau Gold, clientii isi pot alege accesoriile preferate. Cutiile configurate personal de catre clienti difera in functie de numarul accesoriilor pe care le pot cumpara, iar pretul acestora este pe masura. Chiar daca isi aleg trei, patru sau sase poduse, accesoriile vor ajunge la destinatie in cele mai elegante cutii. Ideale pentru orice ocazie, pachetele Maluro pot fi cadoul perfect pentru orice barbat pe care stilul si eleganta il definesc. In orice combinatii alese, accesoriile Maluro vor face diferenta in tinutele oricarui domn.

accesorii pentru barbati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *