5 semne ca iti sabotezi relatia

5 semne ca iti sabotezi relatia

vibratoare punct g

Traim in era digitala si am putea spune ca tehnologia este cel mai bun lucru care ni s-a intamplat, insa daca analizam acest aspect din punct de vedere al relatiilor, nu putem spune ca este intr-adevar cel mai bun lucru. Este adevarat, acum putem comunica mult mai usor, insa acest lucru nu este suficient pentru ca am am trasformat si am dus comunicarea la un nivel superficial, lucru care ne-a dus in acel moment al relatiei in care nu suntem multumiti de ceea ce avem. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca nu stim sa ne exprimam dorintele.

De cele mai multe ori, frustrarile dintr-o relatie provin de la faptul ca ne asteptam ca partenerul sa ne inteleaga, insa el nu poate stii ceea ce ne dorim daca nu ii comunicam. Transmitem mesaje vagi si subtile care poate nu sunt observate de celalalt. Pentru o relatie sanatoasa si de durata, comunicarea este cea mai buna metoda prin care putem face ca lucrurile sa functioneze.

Datorita faptului ca nu stim sa comunicam, fara sa vrem, ne putem sabota relatia. Iata cateva semne care ar putea indica ca iti sabotezi relatia.

  1. Astepti prea mult de la partener. Fie ca este vorba despre o seara in oras, sau despre planuri pentru weekendul urmator, lasi totul in seama celuilalt. Nu iti impui punctul de vedere, si in final devi nemultumit si apare frustrarea.
  1. Nu iti exprimi dorintele cand vine vorba de viata intima. S-ar putea sa iti doresti sa incerci ceva nou, insa daca nu comunici partenerul nu stie ceea ce gandesti. Poate iti doresti sa experimentezi vibratoarele pentru punctul G, poate iti doresti sa condimentezi relatia voastra cu cateva jucarii erotice, insa daca nu ii spui ce vrei, nu vei avea ocazia sa experimentezi.
  1. Daca ai secrete fata de partenerul tau, inseamna ca stati prost la capitolul comunicare. O relatie serioasa presupune faptul ca puteti comunica despre orice, oricand, fara sa existe impedimente.
  1. Iti creezi scenarii. Daca partenetul nu iti raspunde la telefon, daca este plecat, sau se comporta altfel decat de obicei, nu sunt intotdeauna semne ca te inseala. Cel mai bine ar fi sa comunicati, si sa nu incepi sa iti imaginezi ca este cu altcineva.
  1. Dai vina pe celalalt. Daca simti ca relatia voastra nu functioneaza, si nu mai este ca la inceput, insa te plangi ca partenerul nu face nimic, nu uita ca este nevoie de doi ca lucrurile sa functioneze. Analizeaza actiunile fiecaruia, s-ar putea ca tu sa fii persoana care nu se implica suficient pentru a mentine relatia.

O comunicare buna poate rezolva orice problema si poate evita acea ruptura care duce la despartire. O relatie sanatoasa inseamna ca puteti comunica despre orice, fie ca este vorba de bluza pe care a ales-o si tie nu iti place, fie ca vorbiti deschis despre ceea ce va place cand vine vorba de viata intima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *