Sfaturi pentru o casnicie fericita

Sfaturi pentru o casnicie fericita

Chiar daca ati facut pasul casatoriei din dragoste, cu timpul greutatile aparute zi de zi, pot transforma casnicia intr-un razboi. Tine de fiecare dintre parteneri ca acest lucru sa nu se intample, iar problemele sa fie cat mai mici iar buna intelegere de durata.

In timp, puteti constata ca o dragoste mare nu este suficienta daca nu exista si prietenie sincera in cuplu. Astfel, primul si cel mai important sfat, este sa fiti in primul rand un prieten de incredere si un confident persoanei cu care traiti, pe langa sentimentele de dragoste pe care le aveti.

In al doilea rand incercati sa evitati rutina si nu considerati niciodata ca sunteti prea maturi pentru surprize, vorbe de alint, glume si spontaneitate.

Cu cat cele ce va placeau la partener cand l-ati cunoscut raman neschimbate cu atat intelegerea va fi mai mare si cu cat va criticati mai mult si limitati micile placeri frustrarea si neintelegerile nu vor intarzia sa apara.

O casnicie fericita este greu de obtinut si are nevoie de multa intelegere si rabdare dar nu este imposibil atat timp cat se doreste acest lucru.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Casnicia perfecta
Author Rating
41star1star1star1stargray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *