2 tipuri de benzi magnetice pe care le poti folosi zi de zi

2 tipuri de benzi magnetice pe care le poti folosi zi de zi

 

Organizarea spatiului de lucru, fie ca este vorba despre un birou sau o casa, este un element extrem de important pentru o buna desfasurare a activitatilor zilnice. Instrumentele de organizare a spatiilor sunt diverse, iar una dintre cele mai utilizate variante este banda magnetica.

La Pin.ro vei gasi o varietate de benzi magnetice de diferite dimensiuni si culori, cu ajutorul carora poti sa iti organizezi lucrurile. Lasand la o parte varietatea de culori si grosimi, si luand in considerare doar scopul utilizarii lor, benzile magnetice se impart in doua subtipuri:

  1. Banda magnetica profil C

Acest tip de banda magnetica este cel mai des utilizata in supermarketuri si depozite, deoarece permite o marcare usoara si foarte rapida a stocurilor si a rafturilor. Profilul C contine o eticheta de hartie pe care poate fi scris pretul si o folie transparenta din PVC care protejeaza eticheta impotriva mizeriei si a prafului. Banda magnetica se lipeste apoi usor pe orice profil metalic.

Cel mai mare avantaj al acestei benzi este dubla flexibilitate, intrucat hartia cu informatia referitoare la produs se poate inlocui foarte usor, iar daca locul articolului respectiv este schimbat, eticheta poate fi mutata cu magnet cu tot.

Tip : In afara de utilizarea industriala, poti folosi acest tip de banda magnetica si pentru organizarea spatiului de acasa. Spre exemplu, poti pune etichete sculelor din garaj si vei gasi mult mai usor ceea ce cauti.

  1. Banda magnetica autoadeziva

Banda magnetica cu adeziv are o fata magnetica si una autoadeziva care se poate lipi de orice obiect (sticla, carton, fotografie etc). Astfel, are o aplicabilitate extrem de larga, de la articole publicitare la poze magnetice sau display-uri de postere. Benzile magnetice autoadezive pe care le gasesti la Pin.ro au doua variante de adeziv: Tessafix sau Fasson, ambele de cea mai buna calitate si cu utilizare atat interioara cat si exterioara. Acest tip de benzi magnetice le poti folosi atat la birou, cat si acasa si daca ai un spirit creativ, poti crea elemente decorative extrem de originale.

Fie ca iti doresti o mai buna organizare a spatiului sau crearea unor elemente decorative, benzile magnetice pe care le gasesti la Pin.ro au o calitate superioara, garantandu-se o utilizare indelungata a acestora. Preturile sunt accesibile iar modurile de utilizare nenumarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *